Menu
EUR

Een TV Standaard is een handig alternatief als u uw tv niet kunt of niet wilt ophangen.

Design TV Standaards voor thuis of op kantoor. Van Xtrarm en DQ Wall-Support verrijdbare en vaste tv standaards. Eenvoudig te monteren , snel in huis. en gratis verzonden. Een Design TV Standaard is een handig alternatief als u uw tv niet wilt ophangen

Toon:
Toon 1 - 20 van 34
Een TV Standaard is een handig alternatief als u uw tv niet kunt of niet wilt ophangen.

Design TV Standaards: Een Stijlvolle en Praktische Keuze voor Thuis en Kantoor

In de moderne woon- en werkomgeving is de manier waarop we onze televisieschermen plaatsen net zo belangrijk geworden als de schermen zelf. Met de opkomst van design TV standaards hebben we nu meer flexibiliteit en stijl dan ooit tevoren. Deze standaards zijn niet alleen een slim alternatief voor het ophangen van je tv, maar ze bieden ook een esthetische toevoeging aan elke ruimte.

De XTRARM Arius TV Standaard, beschikbaar diverse varianten, is een perfect voorbeeld van hoe functionaliteit en design samenkomen. Voor slechts €119,00 krijg je een standaard die niet alleen je tv veilig houdt, maar ook bijdraagt aan de moderne uitstraling van je interieur. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat het in elk interieur past, of je nu een strakke, moderne look wilt of iets dat naadloos opgaat in een meer traditionele setting.

Voor degenen die op zoek zijn naar nog meer gemak, biedt de XTRARM Cosmo TV Vloerstandaard met zijn verrijdbare functie een uitstekende oplossing. Met een prijs van €129,00 biedt deze standaard de vrijheid om je tv te verplaatsen naar waar het kijkcomfort het grootst is. Dit is ideaal voor kantoren waar presentaties vaak verplaatsen van kamer naar kamer, of thuis, waar je misschien de positie van je tv wilt aanpassen aan verschillende sociale settings.

De XTRARM Delphos TV Vloerstandaard in diverse kleuren biedt dezelfde verrijdbaarheid en verstelbare hoogtes, maar voegt een vleugje klassieke elegantie toe met zijn houtachtige afwerking. Ook geprijsd op €129,00, is dit model een uitstekende keuze voor wie zijn technologie wil integreren met traditionele interieurontwerpen.

Deze standaards zijn meer dan alleen een plek om je tv te plaatsen. Ze zijn een statement van stijl en een getuigenis van de evolutie in thuis- en kantoordesign. Ze bieden stabiliteit en veiligheid zonder de noodzaak van permanente bevestiging aan de muur, wat vooral handig is voor mensen die in gehuurde ruimtes wonen of die hun ruimte vaak herinrichten.

Alle modellen zijn direct leverbaar en worden meestal de volgende werkdag geleverd, wat betekent dat je niet lang hoeft te wachten om je ruimte te transformeren met deze stijlvolle en praktische toevoeging. Of je nu kiest voor de strakke lijnen van de Arius, de mobiliteit van de Cosmo, of de klassieke charme van de Delphos, je maakt een keuze die zowel praktisch als esthetisch verantwoord is.

Design TV standaards zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, stijlvolle en praktische manier om hun televisie te presenteren. Ze zijn het bewijs dat we niet hoeven in te leveren op stijl voor functionaliteit. Met deze standaards kun je genieten van het beste van beide werelden, terwijl je een moderne touch aan je ruimte toevoegt. Dus waarom zou je je tv aan de muur hangen als je het op een stijlvolle standaard kunt plaatsen die net zo veel over je persoonlijke stijl zegt als over je smaak in entertainment?

Afmeting Scherm
  • Bekijk meer
Vesa Maat
  • Bekijk meer
Merk
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!