Boven € 25,- Gratis Verzonden !  |  30 dagen bedenktijd !  | Voor 23:00 besteld : morgen in huis  

Onze TV Muurbeugels en TV Beugels zijn geschikt voor alle merken Lcd,Led en Plasma tv's.

In 4 stappen koopt u uw TV Muurbeugel voor uw LCD/LED of Plasma TV

Ga naar de TV Muurbeugel pagina : TV Muurbeugels

1 * Kies uw TV Formaat 
2 * Bepaal de VESA maat en kies de betreffende catagorie. ( uitleg hieronder )  
3 * Maak nu een keuze uit de verschillende beugels
4 * Voeg toe aan uw winkelwagen en ga verder met winkelen of reken af. 

Indien u na bovestaande stappen te hebben doorlopen, nog niet zeker weet welke wandsteun of tv muurbeugel u nodig heeft, stuur dan een mail naar  info@lcdwandbeugels.nl met het merk en typenummer van uw tv. U krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord met alle opties speciaal voor uw tv.

Uitleg VESA:

Achter op de TV of Computer monitor zitten schroefgaten (4 of 6 stuks) met daarin een draadbus waarin een bout gedraaid kan worden om een TV op een muurbeugel te monteren. Deze gaten zitten op afgesproken afstanden van elkaar. 

De Vesa maat stelt u vast door de horizontale en verticale afstand tussen de schroefgaten op te meten. (hart tot hart) De getallen die gebruikt worden zijn onderlinge afstanden tussen de gaten in mm. Zo is bijvoorbeeld een VESA 75x75 een standaard waarbij de horizontale en verticale afstand tussen de schroefgaten 75 mm is en bij VESA 400x200 is de afstand horizontaal 400 mm en verticaal 200 mm.


U heeft nu genoeg informatie om de juiste muurbeugel, plafondbeugel of tv vloerstandaard te vinden. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar tot 19.00 voor verdere informatie:

Tel : 036-8487320

Klantenscore: 9,1 / 10 op basis van 4081 beoordelingen