door de huidige situatie kunnen er in sommige gevallen vertragingen ontstaan

Witte TV Beugels

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

TV Beugels Wit

LCDwandbeugels.nl heeft een uitgebreid assortiment Witte TV Muurbeugels.U vindt ze hier allen bij elkaar. Alle varianten zijn beschikbaar : Draaibaar, Plat, Draaibaar en Kantelbaar. Bekijk ze allen en bestel de voor u meest geschikte TV Beugel Wit.

Lcdwandbeugels.nl voor de beste kwaliteit TV Beugels.

In onze shop vindt u alle denkbare TV Beugels, wij leveren het grootste assortiment uit voorraad. Zoekt u een Draaibare TV Muurbeugel ? Wij hebben de grootste keus. Heeft u een kleinere tv of juist een extra large model ? Geen probleem !  De beste merken o.a. Vogel's en DQ Wall-Support vindt u op deze pagina. TV Beugels online kopen, makkelijker kan niet ! Heeft u vragen ? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

LCDwandbeugels.nl: dé specialist voor TV Muurbeugels en TV Beugels

Uw tv hangt snel aan de muur; de tv ophangsystemen worden voor gemonteerd geleverd, wat de montage zeer eenvoudig maakt ! Voor alle merken TV's een TV Beugel. Als u voor 23:00 besteld wordt uw bestelling de volgende werkdag geleverd.  Vanaf € 25,- betaalt u geen verzendkosten. Wij verzenden uw TV Beugels met Post.nl

 

TV beugel kopen? 

Met een tv beugel kan je de tv gemakkelijk ophangen. Er zijn 3 soorten TV Beugels, namelijk een Vaste TV beugel, een Kantelbare TV beugel en een Draaibare TV beugel. Met een Vaste TV beugel hang je de tv plat aan de muur. Met een Kantelbare TV beugel kun je het scherm kantelen zodat je de kijkhoek kunt verbeteren.Met een Draaibare TV Beugel kan je uit meerdere hoeken in de kamer tv-kijken. LCDwandbeugels heeft al deze beugels in het assortiment.
Met het bepalen van de VESA maat kan je eenvoudig controleren TV Muurbeugel op je tv past. ( Uiteg over VESA ) Deze maat geeft de afstand van de bevestigingspunten op de achterkant van je tv aan.  Dit is niet bij elke tv hetzelfde. Deze maat staat vaak in de handleiding van je tv maar kan je ook zelf opmeten, zo weet je precies welke beugels er passen op jouw tv. Er zijn een aantal VESA standaarden en met die standaard afmetingen kies je vervolgens de juiste tv muurbeugel.

 

Voor elke tv passende TV Beugels of TV Muurbeugels 

TV Beugels zijn eenvoudig te monteren en worden in de meeste gevallen kant en klaar geleverd. Onze TV Muurbeugels zijn Universeel, dus geschikt voor ALLE merken tv's. Wij hebben het grootste assortiment TV Ophangsystemen, waaronder Draaibare TV Beugels en Vaste TV BEUGELS  voor kleine, maar ook zeer grote tv's .

 

TV Beugels ook met bijzondere eigenschappen !

Speciale uitvoeringen zoals bv een TV Beugel met een Extra Lange Arm van bijna 1 meter of een Op en Neer beweegbare TV Beugel Onze klanten waarderen ons met een 9+. Voor al je TV Beugels het juiste adres : LCDwandbeugels.nl

 

26 inch      40 inch      48 inch      53 inch      58 inch      

28 inch      42 inch      49 inch      54 inch      59 inch

32 inch      43 inch      50 inch      55 inch      60 inch

37 inch      46 inch      51 inch      56 inch      63 inch

39 inch      47 inch      52 inch      57 inch      65 inch